top of page

Vi byter leverantör av arbetskläder till Swedol

Med start vecka 25 kommer vi att byta leverantör av arbetskläder från YP Blåkläder till Swedeol. Det kommer vara en övergångsperiod på någon vecka så att vi ser att allt fungerar.


Därefter kommer YP Blåkläder kontot att stängas för att helt ersättas av Swedol. Köp genomförs via tilldelat webbkonto eller via fysiska utvalda butiker. Beställningar kan även göras på webbshoppen och hämtas ut på någon av de utvalda butikerna.


Precis som tidigare kommer varje anställd att ha en summa att handla för per år. Denna summa ska täcka samtliga PPE-behov. Klädvalet är begränsat till vad som framgår i webbshoppen, dvs vi kan enbart handla utvalda plagg på förhand.


Vi behöver inte byta ut nuvarande klädkollektion till Swedol, utan i takt med att du behöver ersätta arbetskläder gör du framtida inköp från Swedol istället för från YP.


Följande fysiska butiker är kopplade till RSA. Detta betyder att andra fysiska Swedol butiker ej kan förse oss med klädesplagg:


Öst

Stockholm Veddesta

Stockholm Bromma

Stockholm Globen

Stockholm Huddinge


Nord

Uppsala Grolls

Västerås - Erikslund

Enköping


Väst

Göteborg – Hisingen


Vi återkommer i närtid med inloggningsuppgifter och lösenord.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

STIB-revision 2024 avslutad

STIB revisionen är nu avslutad för 2024 vilken har omfattats av regionerna Stockholm, Uppsala och Göteborg. Vi är efter vissa åtgärder nu godkända i sin helhet. Fokus i revisionen har varit att säkers

Comentarios


bottom of page