top of page

QR-koder på maskiner och verktygsväskor


Som en del av vårt ISO-certifikat behöver vi säkerställa att produktionen samt Lager & Logistik vet hur handmaskiner ska användas, samt att användarna därtill kan läsa sig till information i användarmanualer innan maskinen används. För att hantera detta praktiskt och görbart har vi publicerat våra vanligaste användarmanualer till våra mest frekventa maskiner på hemsidan.


För att alla ska kunna ta del av informationen om maskinerna har vi tagit fram en QR-kod som länkar till hemsidan där vi publicerat användarmanualerna. För befintliga maskiner kommer Lager&Logistik-Öst skicka ut klistermärken med QR-koder inom kort.


Vi behöver tillsammans säkerställa att dessa klistermärken appliceras på maskiner och verktygsväskor. För de fall klistermärken saknas beställer ni dessa direkt från Lager&Logistik-Öst.


Mer information om beställningar finner ni på intranätet - under fliken - Lager och Logistik.0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Månadsbrev april 2024

Månadsbrev – Ramirent Safe Access AB Månad: April – 2024 Inledning Marknadsläget i byggbranschen är fortsättningsvis mycket svårt och våra beställare fokuserar enbart på pris. Bolaget fortsätter dock

Säkerhetsvecka .22

Vecka 22 kommer hela Ramirent med dotterbolag att ha säkerhetsvecka. Det kommer vara mer fokus på kontroller, inrapporteringar och arbeten kopplade till säkerhet i sin helhet.

FÖRSLAGSLÅDAN

Har du kreativa idéer som kan hjälpa bolaget att bli bättre, eller andra tankar och funderingar som kan utveckla oss. Skriv i vår digitala förslagslåda: https://www.ramirentsafeaccess.com/intern-start

Comments


bottom of page