top of page

Ny information om banderoller samt rengöring av ställningsmaterial efter utförda arbeten

Nu har vi uppdaterat information om vilka arbeten som föreligger vad berör banderoller. Där produktionen ska montera banderoller med företagetuppgifter på så många projektplatser som det är möjligt och tillåtet.


Därtill har vi förtydligat för hur vi ska agera innan demontage av ställningsmaterial, där rengöring av ställningsmaterial ej inkluderas i arbetena vilket ska bekostas av beställaren. Processen av vem som gör vad samt när har förtydligats.


Gå in och läs under Produktionsdokument # BANDEROLLER samt # RENGÖRING AV STÄLLNINGSMATERIAL EFTER UTFÖRDA ARBETEN

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Månadsbrev april 2024

Månadsbrev – Ramirent Safe Access AB Månad: April – 2024 Inledning Marknadsläget i byggbranschen är fortsättningsvis mycket svårt och våra beställare fokuserar enbart på pris. Bolaget fortsätter dock

Säkerhetsvecka .22

Vecka 22 kommer hela Ramirent med dotterbolag att ha säkerhetsvecka. Det kommer vara mer fokus på kontroller, inrapporteringar och arbeten kopplade till säkerhet i sin helhet.

FÖRSLAGSLÅDAN

Har du kreativa idéer som kan hjälpa bolaget att bli bättre, eller andra tankar och funderingar som kan utveckla oss. Skriv i vår digitala förslagslåda: https://www.ramirentsafeaccess.com/intern-start

Comments


bottom of page