top of page

Materialsituationen

Vi har fortsättningsvis hög utnyttjandegrad på vissa material. I nuläget används i regel likvärdiga materialdimensioner på flera projekt vilket innebär att utnyttjandegraden är mycket hög, dvs vi måste hyra in material ifrån Layher för att kunna komplettera i projekten. Hyran ifrån Layher är mycket kostsam och många gånger dubbelt så kostsam än den hyra vi kan ta ut ifrån beställaren.


Dvs varje artikel vi hyr in från Layher i projekt är många gånger en förlust för bolaget. Hyr vi in för stora materialvolymer ifrån Layher går hela projekt med förlust.


B.la. av dessa anledningar är det oerhört viktigt att informera sig om vilka materialdimensioner som finns tillgängliga på lagret innan vi börjar att bygga. Ha som regel att alltid kommunicera med lagret och din närmaste chef vilka materieldimensioner vi ska bygga med innan vi börjar bottningsarbeten.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Månadsbrev april 2024

Månadsbrev – Ramirent Safe Access AB Månad: April – 2024 Inledning Marknadsläget i byggbranschen är fortsättningsvis mycket svårt och våra beställare fokuserar enbart på pris. Bolaget fortsätter dock

Säkerhetsvecka .22

Vecka 22 kommer hela Ramirent med dotterbolag att ha säkerhetsvecka. Det kommer vara mer fokus på kontroller, inrapporteringar och arbeten kopplade till säkerhet i sin helhet.

FÖRSLAGSLÅDAN

Har du kreativa idéer som kan hjälpa bolaget att bli bättre, eller andra tankar och funderingar som kan utveckla oss. Skriv i vår digitala förslagslåda: https://www.ramirentsafeaccess.com/intern-start

Comments


bottom of page