top of page

Hyror av maskiner och utrustningDet är ytterst viktigt att vi minimerar antalet inhyrningar av maskiner och utrustning. Lagret i Öst lagerhåller en del handmaskiner som redovisas till produktionen veckovis. Använd dessa maskiner innan vi ropar av eventuella hyror från Ramirent AB.


Den som hyr från Ramirent AB ska göra det i samförstånd med Lagret i Öst, som därigenom får en överblick av pågående hyror. Därefter är det alltid den som hyrt objektet som ansvarar för att det återlämnas.


Hyror av material från Layher eller andra aktörer för enbart utföras genom Lagret.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Månadsbrev april 2024

Månadsbrev – Ramirent Safe Access AB Månad: April – 2024 Inledning Marknadsläget i byggbranschen är fortsättningsvis mycket svårt och våra beställare fokuserar enbart på pris. Bolaget fortsätter dock

Säkerhetsvecka .22

Vecka 22 kommer hela Ramirent med dotterbolag att ha säkerhetsvecka. Det kommer vara mer fokus på kontroller, inrapporteringar och arbeten kopplade till säkerhet i sin helhet.

FÖRSLAGSLÅDAN

Har du kreativa idéer som kan hjälpa bolaget att bli bättre, eller andra tankar och funderingar som kan utveckla oss. Skriv i vår digitala förslagslåda: https://www.ramirentsafeaccess.com/intern-start

Comments


bottom of page