top of page

Förändringar i ledningsgruppen


Mathias Horvat tillträder som ny VD i RSA samtidigt som Johan Wallin tillträder och övergår i en roll som senior rådgivare. Johan kommer att kvarstå i verksamhetens ledningsgrupp.

Johan Wallin har varit verksam som VD på RSA sedan Ramirent AB förvärvade Ställab Jonsereds 2014, som sedermera övergick till Ramirent Safe Access inom Ramirent koncernen. Dessförinnan har Johan varit verksam i ställningsbranschen i olika ledande befattningar sedan 1985.

Mathias Horvat tillträdde på RSA 2019 och har haft flera olika befattningar, senast som Operations Manager. Dessförinnan var Mathias anställd på Ramirent AB sedan 2015, där han har haft flera olika roller inom verksamheten, b.la. i inköpsorganisationen och på produktchefssidan.

Byggbranschen befinner sig i ett ansträngt läge. RSA kommer trotts omständigheterna att verka för att nå och uppfylla de omsättnings- och lönsamhetsmål som vi har lämnat ifrån oss till våra ägare. Primärt innebär detta att vi kommer att fokusera på förbättringar och optimeringar i verksamheten där varje enhet inom organisationen kommer att behöva bidra.

Förändringarna i verksamheten träder i kraft 1a februari.

//Mathias & Johan

2 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Månadsbrev april 2024

Månadsbrev – Ramirent Safe Access AB Månad: April – 2024 Inledning Marknadsläget i byggbranschen är fortsättningsvis mycket svårt och våra beställare fokuserar enbart på pris. Bolaget fortsätter dock

Säkerhetsvecka .22

Vecka 22 kommer hela Ramirent med dotterbolag att ha säkerhetsvecka. Det kommer vara mer fokus på kontroller, inrapporteringar och arbeten kopplade till säkerhet i sin helhet.

FÖRSLAGSLÅDAN

Har du kreativa idéer som kan hjälpa bolaget att bli bättre, eller andra tankar och funderingar som kan utveckla oss. Skriv i vår digitala förslagslåda: https://www.ramirentsafeaccess.com/intern-start

2 Comments


Guest
Feb 21, 2023

Jag vill tacka ledningen för att ni tänker på oss anställda,stort tack från alla oss anställda för semlorna idag 👎👎

Like

Guest
Feb 17, 2023

Fy fan

Like
bottom of page