top of page

Beställningar till Lager & LogistikProduktionen måste i största mån göra beställningar till Lager & Logistik med hänsyn till kostnader för transporter.


Transportkostnader har ökat i omfattande grad den senaste perioden. Därför är det ytterst viktigt att vi alla gemensamt bidrar till att reducera den totala kostnadsmassan. Beställningar till lagret måste göras så att antalet transporter reduceras totalt i respektive projekt, att sam-beställningar utförs och att vi noga tänker igenom respektive projektbehov innan vi lägger beställningar.


Därtill behöver vi beställa med skälig framförhållning till Lagret. De själva anger att de behöver minst 1 arbetsdag (8 timmar) framförhållning för att kunna förbereda arbetena eller återkoppla till produktionen innan.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Månadsbrev april 2024

Månadsbrev – Ramirent Safe Access AB Månad: April – 2024 Inledning Marknadsläget i byggbranschen är fortsättningsvis mycket svårt och våra beställare fokuserar enbart på pris. Bolaget fortsätter dock

Säkerhetsvecka .22

Vecka 22 kommer hela Ramirent med dotterbolag att ha säkerhetsvecka. Det kommer vara mer fokus på kontroller, inrapporteringar och arbeten kopplade till säkerhet i sin helhet.

FÖRSLAGSLÅDAN

Har du kreativa idéer som kan hjälpa bolaget att bli bättre, eller andra tankar och funderingar som kan utveckla oss. Skriv i vår digitala förslagslåda: https://www.ramirentsafeaccess.com/intern-start

Comments


bottom of page